Til toppen

Velkommen!


image

Kjære venner og kunder

Sigurd Ecklund AS opplever i likhet med alle andre tøffe tider i forbindelse med koronaviruset. Vi skal likevel leverer ut varer som normalt, men det kan komme permitteringer som vil redusert bemanningen på vårt kontor i tiden framover. Retningslinjene fra FHI vil bli fulgt for å sikre at både våre kunder og medarbeidere er best sikret mot viruset. Kontakt oss for bestilling eller bruk vår nettbutikk. Vi er tilgjengelig både på mail og telefon

Husk å ta vare på hverandre. Sammen skal vi i bransjen komme oss igjennom denne vanskelige tiden.

image

Se årets utvalg av påskepynt


Nye dekoreringsverktøy


Ny strøssel - Magic mix 450 gram


Nyhet - runde cellofanposer

Nå selger vi runde cellofanposer i 3 størrelser. Diameteren i bunnen på de forskjellige posene er 11 - 16 og 20 cm. Gull/sølv-brett kan kjøpes i tillegg.  Posene er veldig fine å bruke som gaveemballasje. For eksempel til konfekt, kjeks og kaffe/te. Posene kan også brukes til pakking av sjokolade - og marsipanfigurer.


Isspray

Is-spray er uunnværlig for modellering av sjokolade. Den sikrer en raskere herding og avkjøling av sjokoladen. Passer også til modellering av sukker, fondant og marsipan. Sprayen er helt smakløs og luktfri. Hvis du vil jobbe med sjokolade, slik proffene gjør, så er denne kjølesprayen en god hjelp.