Til toppen

MIRUAR CHOCOLATE, glasur sjokolade

Produktnummer: 124-6231
Lagerbeholdning:
Salgsenhet: 3 KG

ekskl. mva.

Skinnende glasur med sjokoladesmak. Perfekt til å trekke ulike moussekaker. Varm glasuren opp til 45 grader før den brukes. Veldig skinnende utseende, perfekt selv vertikal bruk, uten palmeolje eller gelatin.

Sjokoladeglasur

Varmes opp til all glasuren har smeltet, ca 40 grader.

Påføres ved ca 35 grader på et fryst produkt. Glasuren er frysestablie også etter påføring.  

Dette gir en speilblank overflate på hele kaken og glasuren er veldig skjærestabil.

Ingredienser:

glykosesirup, sukker, vann, fettredusert kakao, farge (E150d), modifisert stivelse, fortykningsmiddel(E440), syre(E330, E331), konserveringsmiddel (E202)

Oppbevares kjølig og lukket